Όνειδος

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΛ «ATHENS CLUB» καταδικάζει με τον πλέον έντονο τρόπο, τα επεισόδια που συνέβησαν στις 14/9/2008 μεταξύ οπαδών της ΑΕΛ, μετά το πέρας του αγώνα της ομάδας μας στην Τρίπολη. Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να πράξουμε το αυτονόητο, την καταδίκη δηλαδή των επεισοδίων, αφού μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει αναφερθεί στο θέμα, σαν να μην συνέβη ποτέ.

Δυστυχώς τα επεισόδια συνέβησαν. Δυστυχώς είδαμε πρακτικές τις οποίες περιγελούσαμε να βρίσκουν πιστή εφαρμογή μέσα στους κόλπους της ίδιας της βυσσινί οικογένειας. Η καταδίκη τους με τον βδελυρότερο τρόπο θα έπρεπε να είναι ο οδηγός όλων των συνδέσμων οπαδών, αλλά και όλων των φιλάθλων της ΑΕΛ. Εμείς κάνουμε την αρχή και ελπίζουμε στην ανταπόκριση σύσσωμης της βυσσινί οικογένειας.

Μέσω της παρούσης, δεν επιθυμούμε σε καμία περίπτωση να ανακυκλώσουμε ή να μεγενθύνουμε το θέμα. Οφείλουμε όμως αυτές τις λίγες γραμμές, κυρίως σε εκείνους που πληγώθηκαν, αλλά και σε όλους αυτούς που εκλαμβάνουν την ωριμότητα και την αυτοσυγκράτηση των μελών μας ως αδυναμία.

Το δεδομένο ότι τέτοιου είδους περιστατικά διώχνουν τον κόσμο και μειώνουν την δύναμη της ΑΕΛ, είναι τόσο αυτονόητο όσο και η αγάπη ΟΛΩΝ μας προς την μεγάλη μας ομάδα.

Σ.Φ. ΑΕΛ «ATHENS CLUB»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: