5 Δεκεμβρίου 2008

O δρόμος που επιλέξαμε στις 14 Αυγούστου 2008, ξέραμε πως δεν θα ήταν στρωμένος με λουλούδια. Από την άλλη μεριά οφείλουμε να ομολογήσουμε πως δεν περιμέναμε να βρούμε τόσα πολλά αγκάθια. Είναι επίσης δεδομένο, πως τα αγκάθια δεν θα μπορούσαν να μας πτοήσουν στο ελάχιστο. Οι αγώνες μιας ολόκληρης δεκαετίας για τον αγέρωχο κυματισμό της βυσσινί σημαίας με το άλογο, εκεί στην καρδιά της Αθήνας, μας έχουν προικίσει με αξιοζήλευτα αποθέματα αντοχής στον πόνο κάθε μορφής.

Με βάση λοιπόν την διαδρομή μας, αλλά και τον σεβασμό που τρέφουμε στην ιστορία των MONSTERS, είμαστε υποχρεωμένοι να καταδικάσουμε με τον πλέον απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο το περιεχόμενο μιας ανώνυμης γελοίας επιστολής που έφτασε στα χέρια τους και για την οποία, όλος παραδόξως, χρεωθήκαμε την συγγραφή. Είμαστε υποχρεωμένοι να πράξουμε το αυτονόητο, αφού για κάποιους κριθήκαμε, αυτοδικαίως και εν αγνοία μας, ως ένοχοι. Και πιο συγκεκριμένα ενοχοποιήθηκαν τρία μέλη μας άδικα και αβάσιμα ως οι συγγραφείς. Τα όσα αναφέρονται στην επιστολή είναι τουλάχιστον κακόβουλα και ανήθικα. Το κείμενό της δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο από δηλητήριο, το οποίο φέρνει διχασμό, διχόνοια, οργή. Αν ο/οι συντάκτης/ες ήθελε να πετύχει κάτι, τον/τους πληροφορούμε πως πέτυχε να δημιουργήσει μια τεταμένη κατάσταση που μόνο σε κακό θα μας βγάλει. Μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ένα τεράστιο πλήγμα για τους οπαδούς της ΑΕΛ το οποίο δυστυχώς θα είναι πολύ βαρύ.

Καταδικάζουμε λοιπόν και τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε το κείμενο, αλλά και τα όσα αναγράφονται σε αυτό.

Φαίνεται πως η ενότητα έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο. Για να προλάβουμε μελλοντικές παρόμοιες κινήσεις, αλλά και εκ νέου επιπόλαια συμπεράσματα, επαναλαμβάνουμε για πολλοστή αλλά και τελευταία φορά, πως ο Σ.Φ. ΑΕΛ ATHENS CLUB, εκφράζεται αποκλειστικά και μόνο, μέσω των επίσημων ανακοινώσεων που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του ή στα έντυπα ΜΜΕ τα οποία έχουμε επιλέξει για την προβολή των θέσεών μας ή μέσω των κατ΄ ιδίαν τοποθετήσεων των εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων του συνδέσμου μας.

Δεν φοβηθήκαμε ποτέ να δηλώσουμε ξεκάθαρα τις απόψεις μας και ούτε πρόκειται να το κάνουμε και σε αυτή τη δύσκολη για όλους μας περίοδο. Ο διάλογος είναι πάντοτε η μόνη λύση.

Στις 7-12-2008, η αγαπημένη μας ομάδα δίνει ένα δύσκολο αγώνα στην Νέα Σμύρνη. Στα πλαίσια της απόδειξης, για μία ακόμη φορά, της απόλυτης δέσμευσης μας στην ΕΝΟΤΗΤΑ όλων των οπαδών της ΑΕΛ, ο σύνδεσμός μας ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ την παρουσία των μελών του Σ.Π, Σ.Π και Α.Τ. στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την συγκεκριμένη ημέρα. Ζητούμε την κατανόηση των συγκεκριμένων μελών μας, για το γεγονός ότι μετά από μία εβδομάδα εργασίας και προσμονής για την ΑΕΛΑΡΑ, εμείς τους στερούμε το οξυγόνο του μυαλού και της ψυχής τους. Τα υπόλοιπα μέλη του συνδέσμου μας αποφασίστηκε όπως πράξουν ελεύθερα και κατά συνείδηση, όσον αφορά την παρουσία τους στο γήπεδο ή την ραδιοφωνική ακρόαση του αγώνα μαζί με τα αδέρφια μας στα γραφεία του Συνδέσμου μας. Τα πανό του Συνδέσμου δεν θα κρεμαστούν στο γήπεδο ως ένδειξη συμπαράστασης στα μέλη μας και στην απόφαση να προβούμε σε αυτήν την πρωτοφανή ενέργεια.
Δεν θα θέλαμε να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στην εξέδρα μας ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο με άσχημα για όλους και ίσως και για την ομάδα μας αποτελέσματα.

Κλείνοντας, ζητούμε την κατανόηση όλων των φιλάθλων της ΑΕΛ, για το γεγονός ότι η παραπάνω απαγόρευση αποτελεί την τελευταία μας κίνηση όσον αφορά την απόδειξη των ενωτικών μας προθέσεων. Δε θα επιτρέψουμε τις προσπάθειες και τις μεθοδεύσεις ορισμένων για την υποστολή της Βυσσινί Σημαίας στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό είναι κάτι που δεν θα συμβεί ποτέ.

Σ.Φ. ΑΕΛ ATHENS CLUB

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: