Για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους…

Αν και η ανακοίνωση μας για τα εισιτήρια ήταν αναλυτική και σαφής, επανερχόμαστε στο θέμα με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Πηλαδάκη στη Ραδιοφωνία Κισσάβου, στις οποίες ακούστηκαν ανακρίβειες και ψεύδη που μας θίγουν ως Σύνδεσμο.  Παραθέτουμε τις δηλώσεις:

«Δώσαμε μια αναλογία σε όλους σε σχέση με τα εισιτήρια που δεσμέυτηκαν, σε όλους τους συνδέσμους για τα εισιτήρια που ζητήσανε. Υπήρχε ένα αίτημα για συγκεκριμένο σημείο που θέλανε να πάνε μέσα στο γήπεδο στην ίδια θύρα κι εμείς τους ζητήσαμε να πάνε σε άλλο σημείο σε αυτήν τη θύρα. Και πάλι με την ίδια αναλογία. Δεν μπορώ να κάνω χάρη διαφορετική στο σύνδεσμο της Αθήνας και να είναι εις βάρος των Αλκαζάρ ή των Μόνστερς ή των όποιων άλλων συνδέσμων μας. Έπρεπε να έχουμε την ίδια πολιτική για όλους. Αυτό κάναμε. Δεν τους άρεσε. Είχαν ένα επιχείρημα ότι μετακινούνται από την Αθήνα. Το αντιλαμβάνομαι και γι’ αυτό τους δώσαμε μια συγκεκριμένη πολιτική αλλά να κάνω κάτι το οποίο θα θίξει τους άλλους συνδέσμους δυστυχώς δεν θα το έκανα ποτέ. Και με στεναχωρεί διότι δυστυχώς ενώ είχαμε ένα διάλογο, ενώ ζητήσανε πράγματα τα οποία τους τα δώσαμε, γιατί ζητήσανε 10 πράγματα και τους δώσαμε τα 8, ξαφνικά χωρίς να μας ειδοποιήσουν βγάλαν μια ανακοίνωση, ως θιγμένοι. Λοιπόν, εγώ τέτοια πολιτική, να διαφοροποιώ τη θέση μου με τους φιλάθλους από σύλλογο σε σύλλογο δεν την έχω. Όσο αγαπάω τους συνδεσμους όλης της ομάδας έτσι ακριβώς θα έχω ίδια πολιτική και ίδια αντιμετώπιση σε όλους.»

Για να τελειώνουμε και να μην κουράζουμε τον κόσμο. Αναφέρει ο κ. Πηλαδάκης ότι ζητήσαμε 10 πράγματα και μας έδωσε τα 8. Τι εννοεί? Ποια είναι αυτά? Επαναλαμβάνουμε, ότι το μόνο που ζητήσαμε είναι να τοποθετηθούμε στη Θύρα-12Α και να πάρουμε 200 εισιτήρια εκ των οποίων όσα μπορούσαμε θα διαθέταμε σε διαρκείας και τα υπόλοιπα να δίνονται από το εκδοτήριο. Μετά από ένα μήνα αλλεπάλληλων τηλεφωνικών συνομιλιών με στελέχη της ΠΑΕ και μια συνάντηση με τον κ. Πηλαδάκη, επέμεναν να μας τοποθετήσουν στη Θύρα-11 προς το κόρνερ και να πάρουμε 100 εισιτήρια με την προϋπόθεση τα 40 να είναι διαρκείας και από τα υπόλοιπα 60 να επιστρέφονται στην ΠΑΕ τέσσερις ημέρες πριν το εκάστοτε ματς!!! Απολύτως τίποτα λοιπόν από αυτά που ζητήσαμε δεν πραγματοποιήθηκε ενώ μας προκαλεί απορία τι απο αυτά μπορεί να θεωρηθεί «χάρη προς το Athens Club και αιτία να θιχτούν οι άλλοι σύνδεσμοι της πόλης», όπως δήλωσε ο κ. Πηλαδάκης. Άραγε το «πάρτε 40 διαρκείας για να σας δώσουμε 60 απλά εισιτήρια με επιστροφή των αδιάθετων 4 μέρες πριν το κάθε ματς» είναι η «ίδια πολιτική και ίδια αντιμετώπιση προς όλους»?
Τέλος, δεν καταλαβαίνουμε τι εννοεί ο κ. Πηλαδάκης λέγοντας ότι βγάλαμε ανακοίνωση χωρίς να τον ειδοποιήσουμε. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχουμε ειδοποιήσει την ΠΑΕ πριν ανακοινώσουμε οτιδήποτε και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τώρα.

Από την ίδρυσή μας μάθαμε να πορευόμαστε καθαροί και με γνώμονα μόνο το καλό της ΑΕΛ. Γι’ αυτό και θα είμαστε στο πέταλο, όχι των φιλοξενουμένων όπως θέλανε να το κάνουν, αλλά του ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε έναν δυνατό πυρήνα που θα βοηθήσει την ομάδα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και θα αναγκάζει τους αλλόθρησκους να έρχονται και να φεύγουν όπως τους αξίζει: με σκυμμένο κεφάλι.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: