Νέα Τάξη Φραγμάτων

Όπως έχουμε δηλώσει στο παρελθόν, η γνώμη μας για το λεγόμενο «μοντέρνο ποδόσφαιρο» είναι ότι πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τα θετικά του χωρίς να πέφτουμε στις «παγίδες» που έρχονται μαζί με αυτά. Με την είσοδο στο καινούριο γήπεδο η ΑΕΛ εισέρχεται αυτόματα σε μια νέα εποχή, αποκτά μεγαλύτερη αίγλη, της δίνεται η δυνατότητα να προβληθεί σε ένα πιο ευρύ κοινό και να προκαλέσει το θαυμασμό ακόμα και των αντιπάλων της. Για να γίνει όμως το γήπεδο καυτή έδρα πρέπει όλοι να βάλουμε το χέρι μας και το λαρύγγι μας. Είναι προσωπικό στοίχημα για όλους μας να μην μετατραπούμε από οπαδοί σε θαμώνες του Χίλτον.
Κι αν η έκβαση αυτού του στοιχήματος χρειαστεί χρόνο για να φανεί, δεν ισχύει το ίδιο για τις διαθέσεις του «μοντέρνου ποδοσφαίρου» που φάνηκαν νωρίς νωρίς και εκτός και εντός γηπέδου. Πρώτα με τη δήλωση του προέδρου της ΑΕΛ, κ. Πηλαδάκη, σε ραδιοφωνικό σταθμό, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «Μαζί με τους οργανωμένους αποβάλαμε όσους δεν θέλαμε να έρχονται στο γήπεδο. Πλέον μπορώ να πώ ότι βάλαμε σε αρκετά μεγάλη τάξη τον κόσμο«.
Επειδή ο όρος «οργανωμένοι» περικλείει όλους του συνδέσμους της ΑΕΛ, άρα και εμάς, θα θέλαμε ως Σ.Φ. ΑΕΛ Athens Club να διαχωρίσουμε τη θέση μας καθώς ποτέ δεν συνεργαστήκαμε με κανέναν με σκοπό να αποβληθούν οπαδοί της ΑΕΛ από το γήπεδο. Πιστεύουμε ότι από την οικογένεια της ΑΕΛ δεν περισσεύει κανείς και όλοι έχουν την υποχρέωση αλλά και το δικαίωμα να είναι κοντά στην ομάδα, είτε πρόκειται για απλούς φιλάθλους είτε για τους πιο φανατικούς οπαδούς. Απορία προκαλεί με ποιους οργανωμένους εννοεί ότι συνεργάστηκε ο κ. Πηλαδάκης, για να διώξει ποιους και με ποιον τρόπο το πέτυχαν…
Το δεύτερο κρούσμα, ίσως ως συνέχεια των παραπάνω, σημειώθηκε στο Test Event του νέου γηπέδου, όταν ένας οπαδός της ομάδας μας, γνωστός και σεβαστός από όλους, θέλησε να δώσει «χέρια» στον εκστασιασμένο βυσσινί λαό που είχε κατακλύσει το AEL FC Arena. Οι σεκιουριτάδες και λοιποί υπεύθυνοι που έτρεξαν προς το μέρος του προσπαθώντας να τον εμποδίσουν προκάλεσαν αστραπιαία την οργή του κόσμου στις κερκίδες. Αυτή η αυθόρμητη και έξω από καλούπια αντίδραση του επαναστάτη λαού της ΑΕΛ ήταν η καλύτερη απάντηση στους κάθε λογής ένστολους και κουστουμάτους εκφραστές της …Νέας Τάξης Φραγμάτων.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: