Ερωτήματα…

Έχουν περάσει χρόνια που απλά αλλά ουσιαστικά ερωτήματα των φίλων της ΑΕΛ, αναμένουν απάντηση από τις διοικήσεις της ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος πλέον της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Λιόντος απέστειλε επιστολή για να θυμίσει στον Λαό της ΑΕΛ τις υποχρεώσεις του απέναντι στην ομάδα. Σε αυτή την επιστολή οι ευθύνες για την τρέχουσα κατάσταση και τα τυχόν μελλοντικά μάλλον ανυπέρβλητα, οικονομικά κυρίως προβλήματα, ανήκουν αποκλειστικά σε όσους επέλεξαν να μην πάρουν εισιτήριο διαρκείας.

Η λαίλαπα του «Πηλαδακισμού» σάρωσε λοιπόν τα πάντα μέσα στην ΑΕΛική οικογένεια τόσο που κάποιοι νομίζουν ότι μας έκαναν λοβοτομή και δεν αντιλαμβανόμαστε τα στοιχειώδη!

Είναι τουλάχιστον παράξενο το όνομα «Πηλαδάκης» να συνοδεύεται με τη φράση «βοηθάει εμπράκτως με όλες του τις δυνάμεις».

Δεν νομίζουμε να είναι άγνωστη στον κ. Λιόντο η πολιτική που ακολουθήθηκε από τον προκάτοχο του στην ΠΑΕ και ειδικότερα στο θέμα των εισιτηρίων. Αν παρόλα αυτά ζούσε σε άλλη πόλη ή η 24ωρη ενασχόληση του με την Ερασιτεχνική ΑΕΛ ως προέδρου, δεν του επέτρεψε την σωστή ενημέρωση, θα του θυμίσουμε κάποια πράγματα παρακάτω…

Ο μέχρι πριν λίγο καιρό πρόεδρος της ΠΑΕ και ακόμα μεγαλομέτοχος της, δεν έχει καμία ευθύνη για το καθημερινό εξευτελισμό της ΑΕΛ;

Παίκτες απλήρωτοι, προετοιμασία στη Σαμαρίνα με «χορηγό» που αλλάζει γνώμη μέρα παρά μέρα, φυγή προπονητή μια μέρα μετά την έναρξη της προετοιμασίας και άρνηση αγοράς, με πιστωτική κάρτα εισιτηρίων, με υποκριτικές και γελοίες δικαιολογίες, είναι τα τελευταία δείγματα παρακμής.

Η φυγή του κ. Πηλαδάκη από τη θέση του προέδρου δεν τον απαλλάσσει από τις ευθύνες.

Κατάντησε συνήθεια τα τελευταία χρόνια τέτοιες πρακτικές να καταπίνονται αμάσητες και με σχετική ευκολία. Άλλωστε κάθε κριτική και αντίδραση δεχόταν και δέχεται ακόμα, τόνους λάσπης και παραπληροφόρησης από φθηνούς προπαγανδιστές, που κάποιοι από αυτούς αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι και τολμούν να λένε ότι κάνουν «ρεπορτάζ της ΑΕΛ»!

Στην απροθυμία του Λαού της ΑΕΛ για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας εμείς δεν βλέπουμε αδιαφορία. Αντίθετα, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, βλέπουμε διάθεση στήριξης αλλά με συγκεκριμένες προϋποθέσεις αξιοπρέπειας.

Επειδή λοιπόν το ΘΡΑΣΟΣ περισσεύει και η ΝΤΡΟΠΗ χάθηκε, θα θέσουμε εδώ και τώρα κάποια από τα δεκάδες ερωτήματα που αιωρούνται και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ απάντηση.

–       Τι χρωστάει η ΠΑΕ ΑΕΛ και σε ποιόν;

–       Τα χρήματα που εισπράχθηκαν τα προηγούμενα χρόνια από τα εισιτήρια διαρκείας και τα απλά εισιτήρια ποιος τα εισέπραξε και που πήγαν;

–       Τα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Super League και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ποιος τα εισέπραξε και που πήγαν;

–       Τα χρήματα από χορηγίες όπως του ΟΠΑΠ, τις διαφημίσεις στην Φανέλα και στις θύρες γηπέδων, ποιος τα εισέπραξε και που πήγαν;

–       Πως είναι δυνατόν όταν υπήρχαν όλα τα παραπάνω έσοδα να υπάρχει σωρεία προσφυγών από απλήρωτους ποδοσφαιριστές;

–       Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ενοίκιο πάνω από 2.000.000 € που η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι υποχρεωμένη να πληρώνει κάθε χρόνο στην Γήπεδο ΑΕ, ιδιοκτησίας του κ. Πηλαδάκη;

–       Η Γήπεδο ΑΕ κατέχει ποσοστό της ΠΑΕ ΑΕΛ και εάν ναι, γιατί;

Απαντήστε πρώτα σε αυτά κε Λιόντο και θα έπρεπε να το είχατε κάνει πριν καν διανοηθείτε να σηκώσετε το δάκτυλο στον Λαό της ΑΕΛ και να του κάνετε υποδείξεις.

Ερωτήσεις που αποφεύγατε να κάνετε ενώ είχατε θεσμική υποχρέωση, ως πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τις απαντήσετε τώρα!

Ερωτήσεις, που ακόμα και τώρα, αποφεύγουν να κάνουν επίσημα οι αντικαταστάτες σας στην Ερασιτεχνική, ενώ ο χρόνος κυλάει σε βάρος της ΑΕΛ.

Η ΕΝΟΤΗΤΑ της οικογένειας της ΑΕΛ προϋποθέτει ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ και τουλάχιστον ΣΕΒΑΣΜΟ στη νοημοσύνη μας.

ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!! ΗΔΗ «ΑΠΟ ΧΘΕΣ»!!!

Οι σταράτες κουβέντες και η αλήθεια θα φέρουν την συσπείρωση που χρειάζεται.

Το Athens Club θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα όπως τόσα χρόνια τώρα, από τις κερκίδες των γηπέδων και χωρίς συμβιβασμούς στην ανιδιοτελή αγάπη των μελών του για την ΑΕΛ.

Πιστοί Οπαδοί όμως δεν σημαίνει και «πρόβατα» κε Λιόντο!

Σ.Φ. ΑΕΛ ATHENS CLUB 1998

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: