Μήνυμα Athens Club στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ΑΕΛ

Ο Σύνδεσμός Φιλάθλων ΑΕΛ της Αθήνας, χαιρετίζει και στηρίζει την σημερινή συγκέντρωση σαν μια δυναμική απάντηση σε όσους απεργάζονται σενάρια και σχέδια που οδηγούν στην εκμηδένιση των Αρχών και των Αξιών που πρεσβεύει η ΑΕΛ.

Για όσους σήμερα δίνουν εδώ το «παρών» είναι σίγουρο ότι η ΑΕΛ είναι κάτι παραπάνω από μια απλή Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία.

Για όσους είναι απόψε εδώ η ΑΕΛ δεν είναι επάγγελμα, δεν είναι μόστρα, δεν είναι ένα ακόμη χόμπι, είναι κομμάτι της ζωής μας και μέρος του εαυτού μας.

Όταν πονάει, πονάμε κι εμείς, όταν την ξεπουλάνε, την συγχωνεύουν ή την διαλύουν το ίδιο κάνουν και σε μας.

Η τακτική κι οι επιλογές του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Πηλαδάκη μέχρι τώρα συνάντησαν την σιωπή και την αδράνεια με λίγες εξαιρέσεις.

Η σιωπή κι η αδράνεια είναι στην καλύτερη περίπτωση αδυναμία και στην χειρότερη συνενοχή και υποστήριξη και πρέπει να σταματήσουν τώρα.

Το μέλλον της ΑΕΛ όπως την ξέραμε κι όπως την θέλουμε, δυνατή, ανεξάρτητη και πρωταγωνίστρια, μπορεί και πρέπει να ‘χει εγγυητές όλου εμάς.

Πρέπει να εμποδίσουμε κάθε εξέλιξη που είναι ενάντια στα ιστορικά χαρακτηριστικά της ΑΕΛ και να πούμε κάθετα όχι σε οποιαδήποτε προσπάθεια εξαγοράς ΑΦΜ ή συγχώνευσης με οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Η ΑΕΛ είναι αυτό που ξέρουμε όλοι απ’ το 1964. Έχει περάσει από 1000 κύματα και βγήκε καθαρή, δεν θα μαγαριστεί τώρα για να ξεχρεώσει ο Πηλαδάκης, να ‘χει πελάτες στο ARENA τα φερέφωνα και τους υποτακτικούς του και η ΑΕΛ να μην έχει αύριο.

Πρέπει να παρακολουθούμε με προσοχή τις εξελίξεις στην ΠΑΕ αλλά και στην Ερασιτεχνική.

Το σχέδιο Α του Πηλαδάκη για εξαγορά ΑΦΜ ή συγχώνευση δεν πέρασε με την σθεναρή άρνηση της Ερασιτεχνικής.

Το σχέδιο Β με την ΑΕΛ να πέφτει στη Γ΄ Εθνική και να ξεχρεώνει και τον Πηλαδάκη να επιστρέφει εκλέγοντας μαριονέτες του στην Ερασιτεχνική, να ‘ναι σίγουρος ότι επίσης δεν θα περάσει.

Έχουμε καθήκον να προστατεύσουμε την Ιστορία μας. Καθήκον απέναντι στους νεκρούς μας, καθήκον απέναντι στους Οπαδούς που πέρασαν και στους Οπαδούς που θα ‘ρθουν, να διατηρήσουμε την ΑΕΛ καθαρή και περήφανη.

Η προοπτική της Γ΄ Εθνικής αν και δεν ταιριάζει στην ΑΕΛ, δεν πρέπει να τρομάζει κανέναν. Ο δρόμος είναι κακοτράχαλος αλλά γνωστός, θα τον περπατήσουμε ξανά και θα βγούμε δυνατότεροι.

Η ΑΕΛ κι ο ΑΕΛισμός είναι αξίες ιερότερες από πρόσωπα και θεσμούς, χαράζουν και τραβάνε τον δικό τους δρόμο, παραμερίζοντας ότι κι όποιον βρούνε μπροστά τους.

Η ΑΕΛ δεν είναι επιχείρηση, είναι ιδέα!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: