Λόγια και Πράξεις

Θα παρακαλούσαμε το αγαπητό ΔΣ του Σωματείου να απαντά στις ανακοινώσεις μας, όταν και εφόσον το θέλει, αναφερόμενο σε αυτά που περιέχονται σε αυτές και όχι σε αυτά που θέλει το ίδιο.

Αν θέλει να «επικοινωνήσει» με κάποιον ή με κάποιους τρίτους, ας επιλέξει άλλο τρόπο. Τα κείμενα των ανακοινώσεων είναι ευθύνη του ATHENS CLUB και μόνο. Έτσι ήταν (και τότε σας άρεσαν), έτσι είναι (και δεν σας αρέσει) κι έτσι θα είναι πάντα. Αν επιλέξουμε να γίνουμε εκπρόσωποι κάποιων θα είναι και το τέλος του Συνδέσμου και αυτό δεν πρόκειται να γίνει ΠΟΤΕ.

Επανερχόμαστε καθώς η ανακοίνωσή μας προκάλεσε εκνευρισμό στο ΔΣ του Σωματείου και για να μην δημιουργηθεί η εντύπωση πως έχουμε εμπάθεια με τα μέλη του.

Δεν σας βρίσκουμε «λίγους» γιατί δεν μας αρέσει η φάτσα σας, οι ΠΡΑΞΕΙΣ μας οδηγούν εκεί.

Να υπενθυμίσουμε σε όσους τότε ήταν ενεργά μέλη της Ερασιτεχνικής και να κάνουμε γνωστό σε όσους ήταν τότε ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ότι και παλαιότερα κάναμε κριτική σε ΔΣ και τότε μάλιστα ζητήσαμε και εκλογές.

Διαφωνούσαμε με τις ΠΡΑΞΕΙΣ του τότε ΔΣ όμως δεν μείναμε στα ΛΟΓΙΑ όπως άλλοι.

Βέβαια έξοδο διαφυγής μέσω «καταστατικών διαδικασιών» δεν πρόκειται να προσφέρουμε τώρα. Ούτε και θα πρέπει έστω και για λίγο, να θεωρεί το ΔΣ (ως σύνολο ή κάποια μέλη του) ότι οι «ηρωικές» παραιτήσεις, τώρα ή αργότερα, θα τους απαλλάξουν από τις ευθύνες για ότι έκαναν ή παρέλειψαν να κάνουν.

Ούτε πρόκειται βέβαια να καταφύγουμε σε πρακτικές υπονόμευσης όταν κρίνεται το μέλλον του Συλλόγου (τις βιώσαμε αυτές στο πρόσφατο παρελθόν), η ΑΕΛ για μας είναι πάνω από όλα με ΠΡΑΞΕΙΣ, όχι στα ΛΟΓΙΑ.

Όταν με δημόσιες παρεμβάσεις μας στηρίζαμε το έργο του Σωματείου και τονίζαμε την σημασία του ως του μόνου θεσμικού φορέα που μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον της ΑΕΛ και ως θεματοφύλακα των αρχών και των αξιών της, το κάναμε επειδή το πιστεύαμε και εξακολουθούμε να το πιστεύουμε.

Τώρα η ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ στάση είναι «εκ του πονηρού»;

Οι φήμες περί διαγραφής των μελών μας από την Ερασιτεχνική, που κυκλοφόρησαν αμέσως μετά την προηγούμενη ανακοίνωση, και δεν μας αγγίζουν και φυσικά δεν θα μας σταματήσουν από το να λέμε δημόσια τη γνώμη μας.

1.         Κανείς δεν επιθυμεί παραμονή της Ομάδας σε ερασιτεχνικές κατηγορίες και όταν τέτοια κατηγορία περιέχεται σε απάντηση προς το ATHENS CLUB είναι τουλάχιστον συκοφαντία. Όποιος αντιλαμβάνεται κάτι τέτοιο ή «αλλόθρησκος» είναι ή μειωμένης αντίληψης.

2.         Ας υποθέτουμε ότι η επιλογή του Βαγγέλη Πλεξίδα, εγγυάται «το μέγεθος και την προοπτική» της ΑΕΛ.

Το ΔΣ ερμηνεύοντας απόφαση της ΓΣ ζητά από κάθε ενδιαφερόμενο, μέσα σε διάστημα ενός μηνός να καταθέσει πλήρη φάκελο και να δεσμεύσει 600.000 € ενώ εκκρεμεί η εκκαθάριση της «πηλαδάκειας» ΠΑΕ. Ισχύουν οι ίδιοι όροι για τον Βαγγέλη  Πλεξίδα ή εξαιρείται της όλης διαδικασίας λόγω της περίφημης «ηθικής δέσμευσης»; Καλό θα ήταν να μάθουμε σε ποια ακριβώς ΓΣ αποφασίσαμε κάτι τέτοιο. Υπάρχουν 2 πιθανές εκδοχές: ή εμείς δεν ξέρουμε τι ψηφίσαμε ή το ΔΣ δεν ξέρει τι αποφασίσαμε. Σε κάθε περίπτωση και επειδή τα πρακτικά των ΓΣ δεν αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Σωματείου για να υπάρχει διαφάνεια, ίσως βρείτε ωραία ΛΟΓΙΑ για να παρουσιάσετε τα παραπάνω σαν φυσιολογικά  όμως οι ΠΡΑΞΕΙΣ σας, μόνο ως μεθόδευση και αλλοίωση μπορούν να περιγραφούν.

Η φήμη ότι ο Βαγγέλης Πλεξίδας σκοπεύει να αποσυρθεί αν το ΔΣ του Σωματείου παραιτηθεί, τώρα μάλλον εξηγείται ευκολότερα…

3.         Χρήσιμη θα ήταν και η εξήγηση της διαφοράς ανάμεσα στην «επίβλεψη» που το ΔΣ έχει στην ανδρική ομάδα και στην «ευθύνη» που έχει για την Ακαδημία.

Όποιος «επιβλέπει» έχει ευθύνες ή μόνο στα ΛΟΓΙΑ;

Όποιος ευθύνεται δεν ελέγχει με ΠΡΑΞΕΙΣ;

Αν η Ακαδημία της ΑΕΛ είναι στο επίπεδο τουρνουά 5Χ5 με δώρο φανέλα με το σήμα της Ομάδας τότε ναι, έχετε δίκιο. Αν όχι, η δημόσια προσβολή της ΑΕΛ και της πόλης πρέπει να αντιμετωπίζεται. Ακόμα και σε κατηχητικό τόση ανοχή, σπάνια υπάρχει.

Κλείνοντας κάνουμε γνωστό σε όλους, πως δεν μπαίνουμε σε διλλήματα του τύπου «Πλεξίδας ή χάος», όπως και δεν μπήκαμε στο αντίστοιχο παλαιότερο «Πηλαδάκης ή χάος».

Ότι είναι αντίθετο στα πιστεύω μας και στην ιστορική διαδρομή της ΑΕΛ, θα στηλιτεύεται άμεσα.

Η ΑΕΛ είναι πάνω από όλους μας, ας το κάνουμε επιτέλους ΠΡΑΞΗ.

 

ΥΓ

Το μόνο που μας έμεινε να περιμένουμε είναι η προκήρυξη πρόωρων βουλευτικών εκλογών εξαιτίας της κριτικής που κάναμε σε Βουλευτή του νομού…

 

 

 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: