Ανακοίνωση 28/10/2015

Ο Σ.Φ. ΑΕΛ «ATHENS CLUB 1998», τιμώντας τη μνήμη του αδικοχαμένου Χαράλαμπου Μπλιώνα αλλά και όλων των νεκρών μας, πραγματοποίησε στις 26 και 27 Οκτωβρίου εθελοντική αιμοδοσία των μελών του υπέρ της Τράπεζας Αίματος με την επωνυμία «ΑΕΛ-ΜΠΛΙΩΝΑΣ» που δημιουργήθηκε το 2010.

Επιθυμία μας είναι ο κόσμος της ΑΕΛ να αγκαλιάσει τη πρωτοβουλία μας ώστε αυτή να έχει συνέχεια και διάρκεια και να συμμετέχει σε εθελοντική βάση, όπου και όπως μπορεί, ενημερώνοντας μας σχετικά στο athensclub@gmail.com.

Χαιρετίζουμε την κίνηση της ΠΑΕ ΑΕΛ για το σχεδιασμό μελλοντικής κατασκευής προτομής του Χαράλαμπου Μπλιώνα στον προαύλιο χώρο του ΑΕΛ FC Arena ως ελάχιστο φόρο τιμής, που μαζί με την επιγραφή στο τραγικό σημείο του Σταδίου «ΑΛΚΑΖΑΡ», θα θυμίζουν σε όλους μας τον άδικο χαμό του από δολοφονικά χέρια.

Η θλιβερή επέτειος της 26ης Οκτωβρίου όπως και οι τόσες άλλες ιστορικές επέτειοι, μας κάνει να σκεφτόμαστε πόσο ζωτικής σημασίας είναι η δημιουργία του μουσείου της ΑΕΛ ως σημείου αναφοράς και φορέα διατήρησης της Ιστορίας της, ανεξάρτητα των συγκυριών και των δυσκολιών που κατά καιρούς αυτή αντιμετωπίζει.

Σ.Φ. ΑΕΛ «ATHENS CLUB 1998»

aimodosia

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: